Fukt- och radonutredningar för säker inomhusmiljö

Fuktskador

En akut vattenskada upptäcks nästan alltid direkt. Det är dom mindre som kan vara svåra att upptäcka i tid innan skadan är skedd. Vi har utbildade fukttekniker så kan vi lösa problemet åt er.

Vid dom mest akuta problemen så ställer vi alltid ut avfuktare och börjar direkt med att arbeta upp en åtgärdsplan åt er. Om det är så att du har fuktproblem kanske i din källare, ditt badrum eller i din fastighet? För oss på Rojo spelar det ingen roll. Vi löser dina fuktproblem stora som små.

Vi vet att det kan vara svårt att avgöra hur stor och allvarlig en vattenskada/fuktskada är. För det behövs det göras en omfattande fuktmätning. Här använder vi oss av våra mätinstrument och kunskap inom fukt.

Vi hjälper dig med avfuktning samt återställning om så önskas. Ring oss! 016-100117

Radonmätning

Radon är en osynlig och luktfri gas som finns överallt – i marken, luften och vattnet. Radon är inte bra att andas in då det kommer ner i våra luftrör och lungor och det kan göra oss människor väldigt sjuka.

Hur vet man då om det finns radon i mitt hus eller lokal? Det är där vi kommer in med kompetenta radontekniker och gör en mätning. Att mäta är enda sättet för att få reda på om det finns radon i lokalen eller där du bor.

Vi kan mäta radonhalten med våra mätverktyg. Visar det sig sen att radonhalten överstiger rekommenderat värde, så sätts det igång en utredning om vart radonet kommer ifrån. För att sedan planera en åtgärdsplan som fungerar just för er.

Vi hjälper dig med både mätning samt en åtgärdsplan om så önskas. Ring oss! 016-100117

Vi kan mäta radonhalten med våra mätverktyg.